עוגת פרי ללא סוכר גם בריא וגם טעים

0
597

מתכון_טבעי_של_עוגת_פרי_ללא_סוכר_מתכונים_צמחונים_מתכונים_דיאטטים_טעימים

לשמחתי ולמזלי הגדולים בעלי , האהוב, לא אוהב מתוק.... כן יש אנשים כאלה...

הוא ביקש ממני עוגה לא מתוקה...ואני התגייסתי למשימה.

הבקשה האחרונה שלו הולידה את המתכון הנהדר הזה של עוגת פרי ללא סוכר.

לגבי החומרים שאני משתמשת בהם, לאחרונה החלפתי את הקמח איתו אני אופה לקמח כוסמין. תגלית נהדרת. זהו קמח קל לשימוש אשר משאיר תחושה קלה בגוף. אני אופה איתו לחמים, פשטידות וגם עוגות.

בנושא השמן אני מעדיפה תמיד חמאה. מקור נקי ובריא יותר לשומן. מי שמסתדר עם שמן זית (מבחינת העלות והטעם) יכול כמובן להשתמש בשמן זית מכבישה קרה.

החומרים :

200 גרם חמאה

3 ביצים

כוס וחצי קמח כוסמין

שקית אבקת אפיה

4-5 תפוחי עץ חתוכים לקוביות קטנות

כוס צימוקים

אופן ההכנה :

מדליקים את התנור לחום בינוני

מערבבים קמח ואבקת אפיה.

ממיסים את החמאה ומוסיפים את הביצים.

מערבבים קמח ונוזלים. אם יש צורך בנוזלים נוספים ניתן להוסיף יין מתוק או מעט מים או מעט חלב (סויה,שקדים )

מוסיפים את הפירות ומערבבים היטב מכניסים לתנור לאפייה של כ 40 דקות.

 

אחרי האפייה וההוצאה מהתנור מומלץ לתת להתקרר מעט, כדי לא לחטוף כוויות, בעיקר אחרי שהריח מתחיל להפשט בבית !!!
שתהיה לכם עוגת פרי ללא סוכר טעימה ונעימה.

בתיאבון !!

 

** ספרו לנו איך הצליחה לכם העוגה. ואם אתם משתמשים במתכון דומה או עם וריאציות מוצלחות שלו נשמח לדעת גם כן ולשתף הלאה !!

 

 

השאר תגובה

*