המתכון המוצלח של העוגה הזו הוא של רשת רולדין והצילום היפהפה הוא של חנן דיאמנט - תודה על החומרים המצוינים

חומרים:
1/3 כוס שמן קנולה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
2/3 כוס קמח
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
1/2 כפית קינמון
קורט מלח
1/3 כוס צימוקים
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים
3/4 כוס תפוח גרנד סמיט מקולף, חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס בוטנים קלויים ומקולפים
1/3 כוס שזיפים מיובשים
1/3 כוס משמשים מיובשים
1 כף קוביות פפאיה
חצי בננה פרוסה לעיגולים

אופן ההכנה:
1. מקציפים את הביצה במיקסר יחד עם הסוכר, עד לקבלת קצף בהיר.
2. תוך כדי הקצפה מזלפים את השמן באיטיות.
3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסודה לשתייה והתבלינים.
4. מקפלים אל תוך התערובת את כל הפירות, אך לא את אגוזי המלך.
5. יוצקים את התערובת אל תוך תבנית אינגליש קייק משומנת.
מפזרים מעל את אגוזי המלך הגרוסים.

6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 165 מעלות, במשך 40-45 דקות.
7. מצננים את העוגה, ורק אז מפזרים מעל אבקת סוכר.

בתיאבון, אם הכנתם ספרו לנו איך יצא.
אם יש לכם מתכונים מומלצים נוספים שתפו אותנו

השאר תגובה

*